Rreth Premium Group

PREMIUM MEDIA është një grup mediatik me ide novatore në koncept edhe në përmbajtje, jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajon.

PREMIUM CHANNEL dhe Radio Travel 104.6 janë e vetmja përzierje TV dhe radio e dedikuar kryesisht industrisë së turizmit, e cila u jep sponsorëve dhe reklamuesve tanë një shtrirje të pastër te një grup i dedikuar shikuesish me fuqi blerëse mesatare dhe të fortë.

PREMIUM CHANNEL transmetohet falas në DVBT2, ABCom, Digitalb, Tring, Tibo, Ipko dhe Kujtesa në Kosovë dhe IPTV në të gjithë botën.

RADIO TRAVEL transmeton në frekuencën 104.6 MHz në Tiranë dhe Durrës, 87.7 MHz në Lushnje, Fier, Berat, Tepelenë, 91.3 në Vlorë, 98.6 në Dhërmi, Himarë dhe 90.6 në Sarandë, duke shtrirë aktivitetin e saj në të gjithë hapësirën nga Ulqini në Korfuz, duke qenë kështu radio e dytë private me mbulimin më të madh në Shqipëri.

0.0115
1.04 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco