Reklamoni me ne

Kush jemi ne

PREMIUM MEDIA është një grup mediatik me ide novatore si në koncept ashtu edhe në përmbajtje, jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajon.

PREMIUM CHANNEL dhe Radio Travel 104.6 janë e vetmja përzierje TV dhe radio e dedikuar kryesisht industrisë së turizmit, e cila u jep sponsorëve dhe reklamuesve tanë një shtrirje të pastër te një grup i dedikuar shikuesish me fuqi blerëse mesatare dhe të fortë.

Ku mund të na gjeni

PREMIUM CHANNEL transmetohet falas në DVBT2, ABCom, Digitalb, Tring, Tibo, Ipko dhe Kujtesa në Kosovë dhe IPTV në të gjithë botën.

RADIO TRAVEL transmeton në frekuencën 104.6 MHz në Tiranë dhe Durrës, 87.7 MHz në Lushnje, Fier, Berat, Tepelenë, 91.3 në Vlorë, 98.6 në Dhërmi, Himarë dhe 90.6 në Sarandë, duke shtrirë aktivitetin e saj në të gjithë hapësirën nga Ulqini në Korfuz, duke qenë kështu radio e dytë private me mbulimin më të madh në Shqipëri.

Shfaqje të ndryshme TV & Radio

Programet e larmishme që mbulojnë, modën, artet, muzikën, kulturën, ngjarjet, stilin e jetës, udhëtimet dhe turizmin.

Çfarë bëjmë para se të vendosni të reklamoni me ne

Njohja me audiencën tuaj është çelësi numër një në shitje. Ne përdorim matjet e audiencës dhe monitorimin e reklamave raportet sasiore për të ditur se për çfarë audienca është më e interesuar dhe konkurrentët tuaj çfarë po bëjnë. Preferencat e tyre tregojnë kohën e kaluar para TV, trendin mujor, reklamat e reja, hyrjet e reja etj.

Prandaj, ne mund të sigurojmë informacion në lidhje me programin e duhur për markën tuaj, kohën e duhur të ekspozimit dhe mënyrën e reklamimit ose sponsorizimit, prandaj arrijmë audiencën tuaj të shënjestruar!

Ne ofrojmë një përzierje të ekspozimit mediatik dhe rajonal që asnjë media tjetër nuk mund ta bëjë

Ajo që merrni me ne zgjerohet përtej Medias. Një portofol i larmishëm i bizneseve brenda dhe jashtë Shqipërisë me udhëtimin dhe turizmin si shtyllë kurrizore do të garantojë më shumë shtrirje dhe ekspozim ndaj markës suaj.

Premium Media Group është një kompani simotër e VAS Tour, Albtours D, 5 Hotelet Premium Group që përfshijnë hotel Premium Beach, Luxury Premium Finese & Premium Sunrise përveç bizneseve të tjera në sektorë të shumtë.

Përfshirja e markës suaj në faqet e internetit ose ngjarjet e kompanive tona motra do t'i shtojë markës suaj perspektiva të marketingut dhe sponsorizimit 360 gradë që askush tjetër në treg nuk mund të pretendojë t'i ofrojë!

Na shkruani në marketing@premiummedia.al dhe ne do të sigurohemi që një përfaqësues i Mediave do të ndjekë kërkesën tuaj.

0.0106
1.04 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco