Kur ishe fëmijë në vitet ’90 dhe dëgjoje këngën tënde të preferuar thjeshtë ngrije volumin dhe do të këndoje refrenin!! Pranoje: ka mjaft këngë të viteve '90 që kanë kuptime të ndryshme tani që je i rritur dhe në fakt mund të kuptosh se për çfarë po flet këngëtari. Këto këngë specifike të viteve '90 prekën marrëdhëniet, seksin dhe politikën duke ndikuar veçanërisht tek adoleshentët e asaj kohe!
Në “ ’90 Hits”, mund të rikujtoni hitet e asaj periudhe në çdo moment të ditës!

Radio Travel - We Guide You Travel

Radio Travel Live

Radio Travel Live

Balkan Hits

Balkan Hits

Italian Hits

Italian Hits

Dance

Dance

Ballads

Ballads

Classic Rock

Classic Rock

Today’s Hits

Today’s Hits

Albanian Hits

Albanian Hits

Disco Hits

Disco Hits
0.0465
1.08 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco