Këngët shqip janë ato që shpeshherë na bëjnë të lëvizim e të kërcejmë pa e kuptuar duke i kënduar bashkë me artistët e njohur. Në “Albanian Hits” do të gjeni këngët më të njohura nga artistët më të suksesshëm momentalisht në Shqipëri! Klikoni këtu dhe... çfarë prisni... këndoni ;)

Radio Travel - We guide you travel

Radio Travel Live

Radio Travel Live

Balkan Hits

Balkan Hits

Italian Hits

Italian Hits

Dance

Dance

Ballads

Ballads

Classic Rock

Classic Rock

Today’s Hits

Today’s Hits

90 Hits

90 Hits

Disco Hits

Disco Hits
0.0419
1.08 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco