E kaluara e lavdishme e muzikës vjen më bukur se kurrë në “Classic Rock” me të gjitha hitet e mëdha dhe këngët që janë kthyer në kult . Formati klasik i rock-ut përfshin muzikën rock nga mesi i viteve 1960 deri në vitet 1980, duke u fokusuar kryesisht në blues rock dhe hard rock të suksesshëm komercialisht dhe mjaft të popullarizuar edhe sot. Shijoni gjatë gjithë ditës ajkën e muzikës...

Radio Travel - We guide you travel

Radio Travel Live

Radio Travel Live

Balkan Hits

Balkan Hits

Italian Hits

Italian Hits

Dance

Dance

Ballads

Ballads

Today’s Hits

Today’s Hits

Albanian Hits

Albanian Hits

90 Hits

90 Hits

Disco Hits

Disco Hits
0.051
1.08 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco