Nga Domenico Modugno, Mina, Mia Martini, Adriano Celentano, Patty Pravo e deri tek Zucchero, Mango, Vasco Rossi, Irene Grandi, Gianna Nannini, Laura Pausini, Andrea Bocelli dhe se fundmi Fedez... Nostalgjikët dhe adhuruesit e muzikës italaine , do të gjejnë çdo këngë të artistit të tyre të preferuar në “Italian Hits”. Kompozimet e tyre zakonisht fokusohen në tema të rëndësisë sociale dhe shpesh janë këngë proteste: një vale kjo që filloi në vitet 1960 dhe vazhdon edhe në ditët e sotme!

Radio Travel – We Guide You Travel

Radio Travel Live

Radio Travel Live

Balkan Hits

Balkan Hits

Dance

Dance

Ballads

Ballads

Classic Rock

Classic Rock

Today’s Hits

Today’s Hits

Albanian Hits

Albanian Hits

90 Hits

90 Hits

Disco Hits

Disco Hits
0.044
1.08 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco