Këtu mund të dëgjoni në kohë reale Radio Travel me të gjithë larmishmërinë e informacionit mbi turizmin, këshillat për udhëtimet, argëtimin e emisioneve live dhe muzikës së përzgjedhur me kujdes për çdo ndjesi tuajën!
Shijoni çdo minutë të ditës me Radio Travel!
“Udhëtimi është shtëpia jone, Radio Travel është udhërrëfyesi juaj...".


Radio Travel... We Guide You Travel

Balkan Hits

Balkan Hits

Italian Hits

Italian Hits

Dance

Dance

Ballads

Ballads

Classic Rock

Classic Rock

Today’s Hits

Today’s Hits

Albanian Hits

Albanian Hits

90 Hits

90 Hits

Disco Hits

Disco Hits
0.0379
1.08 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco