Keni mësuar vetëm refrenin e këngës më të re që ka dalë këto ditë dhe doni ta dëgjoni përsëri?! Në “Today’s Hits” mund të dëgjoni në çdo moment të ditës një këngë të re që sapo ka dalë në tregun botëror të muzikës dhe artistët që janë duke thyer rekorde në toplistat më të rëndësishme muzikore në botë.


Radio Travel - We guide you travel

Radio Travel Live

Radio Travel Live

Balkan Hits

Balkan Hits

Italian Hits

Italian Hits

Dance

Dance

Ballads

Ballads

Classic Rock

Classic Rock

Albanian Hits

Albanian Hits

90 Hits

90 Hits

Disco Hits

Disco Hits
0.0412
1.08 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco