Një emision revolucionar mëngjesi në Radio dhe Televizion.
E konceptuar si një fluturim ditor, Boeing 104.6 u siguron audiencave të radios dhe televizionit gjithçka që u nevojitet për të filluar ditën e tyre.
Vizitorë interesantë, komunikime live, kuice dhe lojëra me çmime, humor dhe muzikë të zgjedhur, Boeing 104.6 është zgjidhja më e mirë e të gjithëve për të marrë pjesë në një program argëtues dhe të orientuar drejt kulturës.
Boeing 104.6 "fluturon nëpër botë" çdo ditë nga ora 07:00 deri në orën 10:00 në Radio Travel dhe Premium Channel.
Episodet "Boeing 104.6"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.2856
1.51 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco