Nëse dëshironi të vizitoni 3, 4, 5 ose më shumë destinacione në një udhëtim - Krocierat janë zgjedhja juaj më e mirë!
Cruise Around the World do t'ju japë frymëzimin që ju nevojitet për udhëtime magjike, ku fjalët kyçe janë ishuj që të lënë pa frymë dhe destinacionet më të bukura në të gjithë botën!
Çdo ditë në Premium Channel.
Episodet "Cruise around the world"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.3023
1.5 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco