Destinacionet më të preferuara të momentit dhe paketat turistike ekonomike, vendpushimet më të mira për çdo sezon, të gjitha këto në një program të vetëm Oferta e Ditës në Premium Channel Premium Channel - Your Premium Point of View.

Episodet "Oferta e ditës"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.3158
1.51 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco