Vende përrallore, histori suksesi dhe struktura mahnitëse akomoduese në një format të vetëm televiziv, Pushoj në Shqiperi. Udhëtojmë së bashku çdo fundjavë, nga jugu në veri për të promovuar vlerat e turizmit vendas, e sigurisht për t’ju frymëzuar në destinacionin e radhës.
Pushoj në Shqiperi, çdo të shtunë në Premium Channel.
Episodet "Pushoj në Shqipëri"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.2836
1.46 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco