"Rozë" është një format i cili i dedikohet vajzës dhe gruas shqiptare.
Në këtë program i është vendosur theksi rrugës së suksesit së çdo vajze e gruaje që ja ka dalë dhe ka ndërtuar një karriere të suksesshme në fusha të ndryshme si politika, arti, biznesi etj.
Personazhe publikë që intervistohen në mënyrë që publiku t'i njohë në të gjitha ngjyrat e tyre, si vajza, si nëna, si bashkëshorte dhe si gra të suksesit.
Rozë nuk është vetëm një ngjyrë, por një mision!
Episodet "Rozë"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.3289
1.49 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco