Një program televiziv me fokus mbi profesionet e harruara. Personazhe që japin shumë mund dhe dashuri mbi historitë e tyre të suksesit.
Një moderatore kurioze që do të dijë çdo detaj mbi punën e personazheve dhe që mundohet të kuptojë sekrete të profesionit duke punuar bashkë me to.
Zanart në Premium Channel.
Episodet "Zanart"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.3636
1.51 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco