Destination Sport është emisioni sportiv i së dielës në Radio Travel! Rezultatet e ndeshjeve kryesore të ndeshjeve të luajtura dhe komente mbi ndeshjet që po luhen Live gjatë transmetimit të emisionit. Lojra dhe quize telefonike me dëgjuesit për të fituar çmime të ndryshme të dhuruara nga sponsorët e emisionit!

Episodet "Destination Sport"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.5637
1.5 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco