Çdo ditë të javës mund të dëgjoni një këngë të re në 104.6 . Rubrika “New Hit” në Radio Tarvel sjell publikimet më të reja në botën e muzikës dhe artistët që thyejnë rekorde nëpërmjet krijimeve të tyre . New Hit, çdo ditë në Radio Travel .
Radio Travel – We Guide You Travel
Episodet "New Hit"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.5793
1.52 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco