“Perfect 10” është një udhëtim muzikor i përjavshëm që sjell muzikën më të mirë të momentit në botë. Këngët përzgjidhen nga top chartet më të njohura të muzikës dhe ato që janë në krye të të gjitha klasifikimeve. “Perfect 10” sjell çdo të shtunë dhe të dielë në Radio Travel 10 këngët më të degjuara në radiot e të gjithë botës!
Radio Travel – We Guide You Travel
Episodet "Perfect 10"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1212
388.45 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco