Shazam është një aplikacion i njohur botërisht për gjetjen e titullit të këngës dhe artistit on air, me një klik. Në Radio Travel vjen në formën e një klasifikimi të mirëfilltë muzikor. Çdo pasdite vijnë këngët më të klikuara në Shazam në vende të ndryshme të botës , duke sjellë në këtë mënyrë shije të ndryshme muzikore çdo ditë.

Episodet "Shazam"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1309
388.11 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco