Emisioni “Talk”, vjen në transmetim live , me intervista në studio ku protagonistë janë zëra të rëndësishëm të turizmit në Shqipëri. Problematikat dhe objektivat që Shqipëria shfaq përballë pritjes së turistëve në katër stinët e vitit vijnë të argumetuara në “Talk”nga emrat që përfaqësojnë institucionet përkatëse (përgjegjëse).

Episodet "Talk"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1153
387.53 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco