Travel Club është një emision argëtues dhe informues mbi ngjarjet dhe eventet e ditës në Shqipëri, rajon dhe më gjerë. Emisioni sjell çdo ditë të ftuar në studio nga fusha të ndryshme të cilët janë protagonistë dhe organizatorë të eventeve, por jo vetëm.
Travel Club udhëton nëpërmjet lidhjeve direkte në çdo vend të botës ku jetojnë dhe punojnë shqiptarë. Gjithashtu gjatë dy orëve të transmetimit të drejtpërdrejtë në Radio Travel, nuk mungojnë këshillat dhe sugjerimet konkrete për të udhëtuar dhe kaluar ditën ose fundjavën.
Travel Club vjen çdo ditë nga e hëna në të premte nga ora 10:00-12:00 në valët e Radio Travel dhe në kanalin e youtube të Radio Travel!
Episodet "Travel Club"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1202
397.05 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco