Travel Rock është një emision live dedikuar tërësisht muzikës Rock. Këngët dhe albumet më të reja të këtij zhanri, datat e turneve të grupeve më të njohur të muzikës botërore, hitet që kanë bërë historinë e muzikës rock vijnë çdo të martë të enjte dhe të shtunë në Radio Travel nga ora 20:00 deri në orën 22:00.
Radio Travel – We Guide You Travel
Episodet "Travel Rock"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1185
389.21 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco