Thirrje për Casting

Premium Channel dhe Radio Travel 104.6 janë Televizioni dhe Radio e parë unike e llojit të tyre në Shqipëri dhe rajon. Ekipet tona TV dhe Radio janë të përkushtuara në ofrimin e cilësisë premium të zërit, videos dhe përmbajtjes. Ne jemi gjithmonë në kërkim të talenteve të reja. Nëse mendoni se keni atë që duhet, bashkohuni me ne duke aplikuar me anë të formularit të mëposhtëm.

Dërgoje
0.0128
1.04 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco