Punoni në Premium Media

PREMIUM MEDIA GRUP përfshin PREMIUM CHANNEL dhe TRAVEL RADIO 104.6 të cilat janë e vetmja TV & Radio e orientuar drejt turizmit në Shqipëri dhe zonë, duke mbuluar turne ndërkombëtarë, hotele, restorante, ngjarje, kulturë, art dhe të tjera.

Bashkohuni me familjen tonë Premium. Zgjidhni departamentin për të cilin po aplikoni në përputhje me eksperiencën tuaj. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të bashkoheni me prezantuesit dhe gazetarët tanë, ekipin e post-produksionit apo edhe nëse shitjet dhe marketingu janë specialiteti juaj dhe ju keni aftësi në fushën e medias, atëherë ju jeni personi i duhur që po kërkojmë.

Dërgoje
0.0155
1.04 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco