RADIO TRAVEL transmeton në frekuencën 104.6 MHz në Tiranë dhe Durrës, 87.7 MHz në Lushnje, Fier, Berat, Tepelenë, 91.3 në Vlorë, 98.6 në Dhërmi, Himarë dhe 90.6 në Sarandë duke e shtrirë aktivitetin e saj në të gjithë hapësirën nga Ulqini deri në Korfuz dhe duke u klasifikuar si një nga radiot më të dëgjuara në Shqipëri. Të parit e ngjarjeve, eventeve dhe lajmeve në këndvështrimin Travel është specifika jonë. Muzika e përgjedhur me profesionalizëm, programacioni i pasur me emisione direkte, rubrika, inserte dhe lajme për plot 24 orë cdo ditë, ka per qëllim të jetë udhërrëfyesi më I mirë i të gjithë dëgjuesve drejt destinacionit më të mirë, ofertës turistike të ditës dhe informacionit si mund të kalojnë më mirë kohën e tyre të pushimit.

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits

Premium event

0.4101
1.57 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco