“Balkan Hits” sjell për të gjithë ju që dëshironi pak ritëm e melodi ballkanike, këngët e artistët më të njohur të këtij rajoni të Europës Juglindore. E karakterizuar nga një ritëm kompleks, muzika ballkanike identifikohet me grupet e famshme si, Taraf de Haïdouks, Fanfare Ciocarlia dhe No Smoking Orchestra. Megjithatë adhuruesit e Balkan Music do të mund të dëgjojnë këtu në çdo moment dhe artistët komercialë ballkanik që ne ditët e sotme kanë thyer dhe rekorde në listat ndërkombëtare të muzikës!

Radio Travel - We Guide You Travel

Radio Travel Live

Radio Travel Live

Italian Hits

Italian Hits

Dance

Dance

Ballads

Ballads

Classic Rock

Classic Rock

Today’s Hits

Today’s Hits

Albanian Hits

Albanian Hits

90 Hits

90 Hits

Disco Hits

Disco Hits
0.0435
1.08 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco