Songfacts është një rubrikë në Radio Travel me informacione që zbulojnë historitë që fshihen pas teksteve dhe videove të këngëve të famshme të historisë së muzikës. Ato që si keni kuptuar deri më sot, mund t’i zbuloni në Songfacts!

Episodet "Songfacts"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1171
389.23 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco