Fansat e mëdhenj të muzikës do të gjejnë informacionin më të nevojshëm nëse duan të ndjekin nga afër idhullin e tyre të muzikës. Big In Tour sjell koncertet live që mbajnë artistët më të mëdhenj dhe grupet më të njohura të muzikës në vende të ndryshme të botës. Destinacionet, datat, cmimet e çdo gjë tjetër keni mundësi t’i mësoni nëpërmjet Big in Tour ne valët e Radio Travel.
Radio Travel – We Guide You Travel
Episodet "BIG in Tour"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1137
390.04 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco