Emisioni i çdo mbrëmjeje në Radio Travel që të merr me vete në udhëtime të paimagjinueshme. Intervista me turistët e huaj që vizitojnë Shqipërinë si dhe intervista e kronika me udhëtarë nëpër vende e destinacione të ndryshme të botës, të paeksploruara më parë.

Episodet "Nomadet"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.12
376.71 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco