My Albania është një prej emisioneve të para të transmetuara në Radio Travel, dedikuar turizmit në Shqipëri. Emisioni evidenton të mirat dhe të metat e turizmit në sy të turistëve të huaj. Eksploron destinacionet dhe qytetet më të vizituara në Shqipëri, me protagonistë turistë të huaj dhe vizitorë vendas. My Albania është një guidë e mirëfilltë nga veriu në jug të Shqipërisë!

Episodet "My Albania"

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.1143
388.41 KB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco