Disa njerëz fluturojnë për herë të parë, të tjerët janë të kujdesshëm në zgjedhjen e linjës ajrore më ekonomike!
Kompanitë më të mëdha ajrore, itineraret më unike të fluturimeve, buxheti që ju nevojitet për fluturimin tuaj të ardhshëm, ofertat e minutës së fundit dhe shumë më tepër informacione që nuk i keni imagjinuar më parë.
Të gjitha më sipër çdo ditë në First Class nga Premium Channel - kanali i vetëm televiziv shqiptar kushtuar tërësisht turizmit.

Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar online

Radio Travel Live
Balkan Hits
Italian Hits
Dance
Ballads
Classic Rock
Today’s Hits
Albanian Hits
90 Hits
Disco Hits
0.2663
1.45 MB
Radio Travel Playlist

Shqip

90 Dance

Disco